POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Monday, 8 September 2014

PROMOSI : DAFTAR + AKTIF AKAUN = SAYA BAGI SEORANG AHLI PERCUMA

SPSHOP TU APE ? yang mana dah tahu tu , better join :) yang tak tahu lagi tu , meh nak cita sikit ^_^
SPHOPS atau ringkasnya Share Profit Shops adalah satu platform laman sosial online yang berkonsep Beli, Jimat, Beriklan dan DAPAT DUIT berteraskan konsep Affiliate Marketing
TAK JELAS LAGI ? enon tunjuk ape kite perlu buat dalam SPSHOPS
Jalan keje spshops : - Lepas join , kite promot biz ni tok org join dgn kita. - If org join dengan kite, kite akan diberi komesyen. - dan jika kite xnak cari org atau duduk diam lepas join, awk akan dpt income jugak. - income tu datang dr bonus matrik saya n downline2 saya

EYH ? TAK PAHAM LAGI LAH !
Okay takpe :) awak boleh ADD wechat atau pm kat FB enon . OK ??
Sekarang biar enon cite ape promosi yang enon nak bagi .
AHLI PERCUMA ?? YESSS !!! enon akan bagi ahli percuma untuk sape2 yang join FULL PAKEJ
SEBAB APA MESTI FULL PAKEJ ?? selepas enon join full pakej , income enon makin naik dan enon nak yang lain pon dapat income macam enon . Antara langkah nak bagi semangat untuk ahli baru , enon bagi seorang ahli PERCUMA untuk ahli baru yang join FULL PAKEJ , Enon sertakan income enon untuk harini
EWALLET & REDEEM WALLET = DUIT KITA(semua bonus & komesyen)
R WALLET = duit dari ewallet & redeem wallet yang dah diconvertkan untuk withdraw

Ada 3 pakej modal: smiley
PAKEJ 1- NAK MERANGKAK RM10... 
PAKEJ 2- NAK BERJALAN RM50 + RM10... 
PAKEJ 3- NAK BERLARI RM100 + RM50 + RM10...
 
Dapat 3 jenis Bonus: smiley
BONUS INTRO/SPONSOR
BONUS MATRIX
BONUS KEY-IN
 
Potensi income tak buat apa-apa. smiley
Pakej 10 : Potensi boleh dapat rm1000
Pakej 60 : Potensi boleh dapat rm5000
Pakej 160 : Potensi boleh dapat rm10000
 
Kalau rajin menaja smiley
Pakej 10 : Potensi boleh dapat rm1juta
Pakej 60 : Potensi boleh dapat rm3 juta
Pakej 160 : Potensi boleh dapat rm5juta
 
Biar merangkak asalkan kita untung. Buat mereka yang tidak mahu ambil risiko besar. 
Saya xsuruh ambil pakej RM160. 
Cukup dengan pakej RM10. 
Biar lambat asal menampakkan hasil. 
Tak rugi mencuba. 
ADD WECHAT : NamaSayaZainun 
FACEBOOK : namasayazainunII
NAK DAFTAR SPSHOPS DULU ? --> KLIK SINI SEKARANG !!


thanxs ! love you ;)

2 doakan cik enon kurus:

salim harmanain said...

Wah...mcm best nak join la..

zainun jisni said...

@salim harmanain boleh je kalau nak join :) takde masalah .. add wechat saye ye ^^

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni