POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Monday, 1 July 2013

Buat Duit Poket Dengan ChurpChurp

  Apa itu Churp - Churp ?

Ramai yang dah tahu . But , ada jugak segelintir yang tak tahu dan tertanya - tanya + keliru Churp-churp ni benda apa ? Sama ke dengan Nuffnang ? Okeyy , Enon jelaskan sekarang ye . Churp - churp sama jugak lah dengan iklan Nuffnang . Lebih kurang lah .. Nuffnang dengan Churp - Churp ni merupakan iklan secara online melalui blog , facebook , twitter dan beberapa laman sosial yang lain . Cuma , yang membezakannya , churp-churp ni , kita boleh pilih campaign mana yang kita nak iklan kan.

Enon lebih gemar iklan kan Churp - Churp dari guna perkhidmatan Nuffnang . Sebab Nuffnang ni , susah sikit nak dapat hasilnya . Kalau Churp - Churp , orang klik sekali campaign yang kita share  , dapat lah jugak hasilnya . Tapi , kalau nak cepat je naik earning kita kan , kita kena rajin promote..Cepat lah naik . Nak tengok tak bukti Enon punya earning meningkat setinggi - tinggi gunung ? HAHA . 
Ni dia :
Syukur alhamdulillah ~ Sebab makin hari , makin naik . Dan boleh jugak dibuat duit poket . Enon bukannya ada niat lagi pun nak beli banglo 4 tingkat . Tapi , sekadar duit poket . Okey lah tuh kan ? Enon tahu , earning ni tak sebanyak korang . Tapi , kalau korang rasa benda ni memang  berguna , boleh lah korang daftar ikot cara ini : KLIK SINI CEPAT2!

Ok . Untuk pengetahuan korang , Churp-Churp ni kalau nak daftar , memang lah tak mengeluarkan satu duit pun . Korang just kena isi korang punya profile dan segalanya lah di churp-churp tu kan :) Bila dah cukup masa nye , korang bolehlah cash out . Kalau tak salah Enon , RM50 pun dah boleh cash out kot ? Tak pun RM100 . Lupa sudah . hekhek . Maklumlah , makan semut banyak sangat . hihi . Tapi , apa - apa pun , korang jangan risau , lepas sebulan korang cashout , nanti cheque dari churp - churp akan diorang hantar ke rumah korang tu . hikhik~





thanxs ! love you ;)

2 doakan cik enon kurus:

rasyidah jalal said...

nak tanyalah kalau kita tersalah daftar username kita kat churpchurp macam mana nak buat....tolong

rasyidah jalal said...

nak tanyalah kalau kita tersalah daftar username kita kat churpchurp macam mana nak buat....tolong

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni