POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Wednesday, 7 March 2012

Facebook Aku DiHAck


 
ARGGGGGGGG !!!!!
Tak smpai 10 minit aku sign out , dah kene hack . memang cekap kau hackers . Terbaiklah Kau !!
Korang baik berhati-hati . Aku nak kongsi camna aku boleh kene hack .
 
1 ) Disebabkan aku ni kakilike , ade sorang mamat ni im.. die mintak LIKE page die , oke fine aku mintak link page die . Die cakap tak leh nak send kat im, so die nak sent kat wall aku . aku setuju jelah . tapi pelik jugak, takkan link tak leh paste kat im ? aku buad leh je .
2) Aku bukak link yang die bagi . time tu aku masih sign in , tapi page tu kua macam ni ,


3) Tanpa segan silu aku masukkan emel & password . [ bodoh aku ni pon ] .
4) Aku sign out jap , tak sampai 10 minit aku nak sign in dah tak boleh . banyak kali try tak mau2 jugak . so aku kene mintak pertolongan kat uncle yahoo lah .
5) Bile aku sign in jew , tengok-tengok dah jadi camni ..



 
 MEMANG TAK GUNA KAU HACKER !!



thanxs ! love you ;)

3 doakan cik enon kurus:

Suriana Abdul Rahman said...

jahat sungguh org yang hacked 2..!!byk trick dieorg guna..
by the way..done follow u..

Zayani said...

so, ape awak buat bila da kene hack? sy pon hari tu hampir jugak.

Pykaa Pdott said...

pyka tgk dah 2 org tlis kat blog psal blog n fb kna hack . dulu pyka pon pnah kna jgk kat fb . mmng org yg hack fb org tuh ta gune la , so lpas nie email kita kna prvt k , slalunye diorg nak hack kes diorg taw email la . so harap brsaba k :)

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni