POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Friday, 7 October 2011

Final Projek Semester Akhir PUO

ALAT BANTU PEMBERSIHAN DAN PENYAHKUMAN




tuuuuuu.. nampak tak yang Cik Enon tunjuk tu ?? tu la alat pembersihan dan penyahkuman .
simple kan? but ia berfungsi tahu ^_^

minggu ni memang bz sangat cz skang minggu final projek, so sume kene siapkan projek masing2.

Cik enon dari DTK6A [Diploma Kejuruteraan Elektronik Komputer] .
cik enon pon masuk jugak tau pertandingan ni, tapi tak terpili tok ke final, biase la.. tengok la ape yang kami buad tuh , simple kowt.. hahaha! tapi besh cz ramai jugak yang datang tok tengok alat kami tuh berfungsi macam mane .

kumpulan cik enon ade 3 orang je, semua pompuan.Norafzan n Norasiah. walaupon kami girl, semangat kami kuat. kami nak tunjukkan kat kumpulan lain yang kami berpontensi n kami berjaye buktikan . Syukur Alhamdullilah.


ni dak kelas Cik enon jugak, dorang dok sebelah kumpulan kami.. dorang besh, siap bawak speaker besar.. da macam wat pameran. dengan lagu pape ntah dorang bukak. hahaha!!
dorang buat '7segmen' . nampak tak gambar 2? alat dorang ni mempercepatkan urusan farmasi. 
contoh, jika pesakit datang. pesakit hanya masukkan no ubat dan berapa dos yang dikehendaki. n nombor tu dapat dibaca oleh pekerja farmasi. so dorang juz pegi amek ubat jew, tak payah letak surat ubat dalam bakul . cepat kan ? besh dapat main tekan2 nombor...


Liyana Zakaria !! die jage robot die .. hahaha! AJK katekan.. lalala


ni kumpulan kami .. chumil2 tak ? hahaha perasan kan ?


Shamsul ? tuh ha bergambar ng projek die. 


Encik Affan .

beliau penyelia kami . Sempoi..


Dak KL! ops.. bukan2 die adip n ketue kelas cik enon, Squid .
dorang dapat masuk final, satu-satunye wakil kelas kami .!


ni projek dorang. 
name die ntah la.. bahase omputih, tak pandai nak sebut. huhu
yang penting cik enon da try naik, wchair ni boley jalan sendiri.



wajah-wajah jejaka DTK 6A yang ambil bahagian.
yang malu2 tuh, ketue kelas Cik enon. SQUIDD!!


ni gadis-gadis pulak . 


ni la kami ! 
menang or kalah, kami stil happy ! senyumm tuh penting .


Peserta yang ambil bahagian .
hahaha skema punye ayat


DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK KOMPUTER

POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR

PERAK DARUL RIDZUAN













thanxs ! love you ;)

4 doakan cik enon kurus:

-LiyanaZakaria- said...

oit. ak nampak gambar ak ! hamboih2~ =.=

azam said...

salam kenalan
http://laman-ayahsu.blogspot.com/

smilenajah93 said...

wow ! hebat ! :D

norfarizacheya said...

terbaekkkk !!

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni