POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Wednesday, 17 August 2011

" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

Salam Ramadhan


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:


 Tujuan Segmen: 

Untuk meningkatkan jumlah follower 500 kebawah sahaja (500 ke atas,sori eh) dan memeriahkan  blog korang sempena bulan puasa,kemerdekaan dan lebaran ini dengan tetamu yg hadir.. Tambahan pula, para blogger dapat jugak bertukar-tukar hobi sekaligus merapatkan hubungan silaturrahim antara satu sama lain.




Tarikh tutup penyertaan : 22 OGOS 2011 (tak perlu lama-lama sangat)



nak join ? klik Banner ni okei ;)


Nama : Zainun binti Jisni
Hobi : Berblogger sampai lebam +++

Cik Enon tag awek comei 





thanxs ! love you ;)

9 doakan cik enon kurus:

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Mya said...

salam. saya dr group mexico. jum follow2 =)

btw, nice belog =)))

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

♥mRs fuAin♥ said...

dr segmen ni - mexico..
folo molo..=)

haslinda said...

hallo... linda from australia bw here... :)

selamat hari raya aidilfitri...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

follow me back ya.. :)

selamat hari raya :D

::budak:: said...

singgah dan follow dr segmen yg sama :)
sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Miss Haza said...

singgh n follw.. dr NZ.. :))
selamat hari raye...
meh la fllow sye juge..;p

http://cikhazafizzah.blogspot.com/

nabila azmi said...

hi2..slm kenal=)...done follo here=)..sy dri team dubai=)

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni