POLI Bloggerz

Adik Chumill & Abg Encem

Monday, 28 January 2013

♥ Mimpikan Putera ♥

Bangun pagi teros bukak laptop . terasa nak update tentang mimpi malam tadi . Bukan ape , mimpi malam tadi tu adalah mimpi paling awesome . hulalallalala !!!
mimpi die camni tau , ade 1 function dekat mana tak tahu sebab xde papan tanda atau kad jemputan pulak . majlis tu menghubungkan polis , guru dan orang awam dan dorang ade buat penyampaian hadiah . tapi bukan tu yang enon nak cite . 
enon nak cakap yang enon mimpi tentang seorang polis lelaki . muke die samar-samar . tapi yang pasti enon terpaut lah . terjatoh cinta pulak dekat lelaki misteri yang muncul dalam mimpi enon tu . Ya Allah , tersangatlah AWESOME !!
Maybe bagi korang biasa lah , mimpi cenggini . Tapi bagi enon ni agak luar biasa tau sebab pertama kali ;) rase nak mimpi lgi sekali pon ade sebab nak mimpikan die lagi ;) Ahh gile sudah enon . HAHAHA !!
Walau seindah mana mimpi tu , ia tetap menjadi mainan tidur kite kan . Maybe die bukan putera yang datang untuk mengambil enon untuk menjadi permaisuri hidup die . Ewah-Ewah .. terOVER sudah .
datanglah walaupon seribu putera dalam mimpi tu , hati enon sudah ade penjaganya . 
nak tahu siapa dia ?? bialah rahsia , taknak kecoh-II sangat sampai semua tempat nak publish nama dia . kang free kene cop syok sendiri , bertepok sebelah tangan . cukoplah sekadar gambar die yang dah enon tempek kat sebelah ni . ^^

thanxs ! love you ;)

2 doakan cik enon kurus:

Lina said...

tu okey lagi.. kalau mimpi tibe2 kene propose??? hahhahaXD

aNiss :):) said...

jodoh dah nak sampai :D

C0Pyright 2010-2011.All Right Reserved by Zainun Jisni